Детайлна информация за 1хBet регистрация

Букмейкърската компания 1хBet предлага за вас възможност да печелите не само със залозите на спорт. Към вашето разположение са онлайн-казино, различни хазартни игри, ставки на надбягвания, слотове, игрите на финансовия пазар и друго.

За да започнете да правите ставки и да печалвате с тях първо трябва да минете 1хBet регистрация.

Детайлна информация за 1хBet регистрация

За вашето удобство букмейкерът предлага различни начини на регистриране:

 • През социални мрежи
 • Регистрацията «Един клик»
 • С мобилния телефонен номер
 • По имейла

Регистрирането може да минете от десктоп версията на сайта, от мобилната му версия или с помощта на мобилното приложение. Всеки може да намери най-удобния начин. През 1хБет mobile.

Вземете бонус от 130 евро

1xBet регистрация – регистрирайте и бонус

Избор за начина на регистрация напълно зависи от вас. А изплащане на бонуса – от 1xBet Bulgaria. За всички играчи компанията предлага специална оферта.

Всеки ползовател след минаване на 1xBet регистрация задължително получава 130 евро бонус и 300 бала за промомагазин. И това е само един от бонусите, които букмейкъра предлага за регистрираните ползователи.

Регистрирайте се за да съберете повече промоции!

Вземете бонус от 130 евро

1xBet регистрация – детайлните стъпки

Най-първо, което трябва да направите – е да отворите браузъра си и да намерите сайта на 1хБет. Възможно е, че официален линк няма да работи, но компанията погрижи за този момент и създаде няколко алтернативни (огледални) линкове за влизане.

Сега, като сте влезли в сайта в дясната му част отгоре трябва да натиснете зеления бутон «Регистрацията».

Веднага след това ще се отвори списъка с възможни начини на 1хBet регистрация. Трябва да изберете подходящ за вас. Информацията долу сигурно ще ви помгне в този процес.

Начин на регистрация – един клик

Този начин буквално означава регистриране с едно натискане на мишката. След като го направите трябва да изберете валутата на сметката и държавата на живеене. Веднага след това сайт автоматично ще генерира логин и парола за влизането. И едното, и другото са цифри. С тях вече може да влизате в личен профил.

На тая стъпка може и да въведете промокода за 1xBet регистрация, в случая, че разполагате с такъв.

Това е, вече можете да избирате любимия ви раздел за игрите и да правите залози. Но трябва да внимавате: в случая на печелване при този тип регистрация няма да имате възможност за теглене на печалба. За да може да правите това би трябвало да попълнете данни на профила си. Това не отнеме много време, а печалбите ще имат шанс да се преместят на сметката ви.

Регистриране с телефонен номер

1хBet регистрация с помощта на телефонен номер също е бързия метод да станете един от играчите на сайта.

След избиране на опция «Чрез телефонен номер» трябва да въведете номера си. Сайтът ще разпознае държавата ви и ще изпрати ви смс с кода за регистриране. Този код трябва да въведете в специалното поле. Ако имате промокод, може да въведете и него в отделното поле. След това системата ще генерира автоматично данните ви за вход въз основа на кода за регистрация 1xBet.

Регистриране с телефонен номер

При този тип 1xBet регистрация няма възможност да изтеглите печелените пари веднага. Първо трябва да попълните всички полета в профила си.

Регистриране на ползовател чрез съществуващ имейл адрес

Щом натиснете опцията «Регистриране чрез имейл» трябва да попълните всички полета на регистрационна форма 1хБет, която се отвори.

Трябва да въведете следните данни:

 • Държава на живеене
 • Парола два пъти
 • Валиден E-mail адрес
 • Телефонен номер
 • Валута
 • Имена
 • Промо код, ако има.

Предимството на този начин на 1хBet регистрация е че не трябва да запомняте генерирани от система цифри и знаци на логина и парола. Тях вече избирате и изписвате самостоятелно. Една важна забележка: при регистриране през имейл задължително трябва да потвърдите пълнолетната си възраст.

Месинджър – още един начин на 1xBet регистрация

Сега почти всички сме регистрирани и активни ползователи на социалните мрежи.

И тъй като там има основните данни за нас, по-лесно е да ги синхронизираме при регистрацията на сайта и да преминем досадното попълване на информация. Сайтът на букмейкъра предлага да извършим 1хBet регистрация, използвайки данните от Facebook, ВКонтакте, Одноклассники, Google +, Яндекс, Mail.ru, Telegram и др.

За да данните да се синхронизират между профила на социална мрежа и сайта на БК, трябва да изберете и натиснете иконата на съответната мрежа и да въведете логина и парола, с които обикновенно влизате в нея. Същите дани ще може да използвате за влизане в профила на 1хБет.

Вземете бонус от 130 евро

1xBet регистрация чрез приложение

Регистрирането на сайта е възможно не само от десктопа на компютър или лаптоп, но и от мобилния телефон. Първия начин да на правите това е да отворите сайт 1хBet с телефона, използвайки мобилния интернет. След това трябва да натиснете бутона за «Регистрация», да изберете удобния за вас начин и да минете познатите стъпки.

Но има и друг начин. Специално за тези, които често правят залозите от телефона компанията 1хБет привлечен най-добрите специалисти и заедно с тях изроботи приложението 1xBet app. То е достъпно за сваляне на владелците на Адроид, Айфон и дори на Windows phone.

Ак осте ползовател на Андроид приложението може да изтеглите от сайта на компания 1хБет. В най-долната му част трябва да изберете менюто «Мобилни приложения» и да натиснете икона за Андроид. Свалянето ще започне автоматично. Приложението работи за версия на Андроид 4.0 и повече. За съжаление, компанията Google въведе ограничения на всеки тип букмейкърски игри, затова от PlayMarket мобилно приложение 1хBet няма да свалите.

1xBet регистрация чрез приложение

Обаче ако сте владелец на Айфон с тези проблеми няма да се зблъснете. AppStore позволява да изтеглите 1хБет мобайл директно. Но може и да направите това от сайта на букмейкъра през мобилния браузър. За да инсталирате мобилно приложение трябва малко да промените настройките на телефона, но това никак не влияе на работата му или на вашите възможности за залагане. Приложението работи за версия на iOs 9.0 и повече.

1хБет приложение за windows phone може да изтеглите от сайта на Microsoft. Свалянето на приложение не изисква допълнителни настройки.

Изисквания са минимални: операционна система Windows Phone от 8.1, Windows 10 Mobile.

Свалянето на което и било приложение е абсолютно безплатно.

Вземете бонус от 130 евро

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × 2 =